Ablakcsere

Az ablakcsere egy olyan beruházás, amely hosszú távon számos előnyt kínál otthona számára. Az energiahatékonyság, a komfort, a biztonság és az esztétikai megjelenés javítása mind hozzájárulnak ahhoz, hogy otthona értéke növekedjen és az életminőség javuljon. Ha ablakcserén gondolkodik, ne habozzon szakértő segítséget kérni, hogy a lehető legjobb eredményt érje el.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni az ablakcsere lehetőségeiről és előnyeiről! Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Miért érdemes ablakot cserélni?

Ablakcsere az energiahatékonyság érdekében

Az új ablakok jobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a régi típusúak. Ez csökkenti az energiafogyasztást és alacsonyabb fűtési és hűtési költségeket eredményez. Az energiamegtakarítás nemcsak a pénztárcáját kíméli, hanem a környezetet is.

Ablakcsere a kényelem és zajszigetelés érdekében

A korszerű ablakok nem csak a hőszigetelésben kiválóak, hanem a zajszigetelésben is. Ez különösen fontos városi környezetben, ahol a forgalom és egyéb külső zajok zavaróak lehetnek.

Ablakcsere a biztonság és védelem végett

A régi ablakok gyakran gyengébb szerkezetűek, könnyebben betörhetők. Az új ablakok erősebb anyagokból készülnek, és modern biztonsági funkciókkal vannak ellátva, amelyek növelik otthona védelmét.

Esztétikai megjelenés érhető el az ablakcserével

Az ablakcsere alkalmával kiválaszthatja az otthona stílusához leginkább illeszkedő ablakokat, amelyek javítják az épület megjelenését és növelik ingatlana értékét.

Az ablakcsere lépései

1. Tervezés és előkészületek az ablakcsere előtt

Az ablakcsere sikeres végrehajtásához először pontos méréseket kell végezni az ablaknyílásokról. Fontos, hogy előre kiválassza az új ablakok típusát és anyagát, figyelembe véve az energiahatékonyságot, a zajszigetelést és az esztétikai igényeket.

2. Régi ablak eltávolítása

A régi ablakok eltávolításakor ügyelni kell arra, hogy ne sérüljön meg a fal és a környező szerkezet. A törmeléket és a régi tömítéseket gondosan el kell távolítani, hogy az új ablakok megfelelően illeszkedjenek.

3. Új ablakok beillesztése

Az új ablakokat óvatosan helyezzük be az előkészített nyílásokba. Fontos a pontos beállítás és a megfelelő rögzítés, hogy az ablakok stabilak legyenek és jól szigeteljenek. Használjunk poliuretán habot és tömítéseket a rések kitöltésére.

4. Befejező munkálatok az ablakcsere után

A befejező lépések során fel kell szerelni a belső és külső takaróléceket, valamint az ablakok kiegészítőit, mint például a kilincseket és zárakat. Végül ellenőrizzük az ablakok működését és végezzük el a szükséges tisztítást.

Az ablakcsere előnyei

1. Hosszú távú megtakarítás miatti ablakcsere

Bár az ablakcsere kezdeti költsége magasabb lehet, a hosszú távú megtakarítások az energiaszámlák csökkenésében gyorsan megtérülnek.

2. Növekvő ingatlanérték

A modern, energiatakarékos ablakok növelik az ingatlan értékét és vonzóbbá teszik azt a potenciális vásárlók számára.

3. Jobb életminőség

Az új ablakok hozzájárulnak a jobb életminőséghez, mivel kevesebb huzatot, kevesebb zajt és nagyobb biztonságot nyújtanak.

4. Környezetbarát megoldás az ablakcsere

Az energiatakarékos ablakok használata csökkenti a háztartás ökológiai lábnyomát, ami fontos szempont a fenntarthatóság szempontjából.

Nyílászáró gyártás és telepítés

Miben segíthetünk?

Nyílászáró beépítés, csere

Vállaljuk új műanyag nyílászárók gyártását, szerelését, beépítését. Régi és/vagy elavult nyílászáróit megjavítjuk vagy kicseréljük, korszerűsítjük egy új nyílászáróra. Nyílászáró beszerelésre több év garanciát vállalunk. Kérje díjmentes árajánlatunkat.

Javítás, beállítás

Egy rosszul záródó ablak igazi bosszúságot okoz, így nem csoda, ha tulajdonosa még laikusként is azonnal nekilát a nyílászáró megjavításának. Ez azonban sokkal bonyolultabb annál, mint hogy házilag megoldhassuk.

Nyílászáró gyártás, szállítás

A gyártás megkezdése a helyszíni felmérést követően történik. Az általunk forgalmazott nyílászárókat a REALTHERM Kft. gyártja és szállítja a telephelyünkre. A megrendelt termékeket saját autónkkal szállítjuk ki megrendelőinknek.

Kerületek, ahol ablakcserét vállalunk

ablakcsere Budapest összes kerület, Gyál, Vecsés, Érd, Budaörs, Budakeszi, Dunakeszi, ablakok cseréje Halásztelek, Törökbálint, Diósd, Ecser, Maglód, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Gödöllő, Pécel, Kistarcsa, Szentendre, ablak csere Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Üllő, ablak cseréje Fót, Solymár, Felsőpakony, Gyömrő, Péteri, ablakcsere Üröm, Budakalász, Soroksár, Zugló, Rózsadomb, Gazdagrét, Zugliget, Kelenföld, Angyalföld, Kispest, Ferencváros, Újpalota, Rákospalota, Újpest, Békásmegyer, Csillaghegy, Pest, Buda, Óbuda, Hűvösvölgy, Budafok, Albertfalva, Wekerletelep, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota, Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerületben, 10. kerületben, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület, I. ker, II. ker, III. kerület, IV. ker, V. VI. VII. kerületben, VIII. ker, IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. kerület, XVIII. ker, XIX. XX. XXI. kerület, XXII. és XXIII. kerületekben

Kérj ajánlatot ablakcserére, redőny beépítésre!

A nyílászárók beépítése és cseréje, beleértve a műanyag- és alumínium ablakokat, toló- és emelő-toló ajtókat, garázskapukat, valamint az árnyékolástechnikai megoldásokat, mint a redőnyök és szúnyoghálók, a különböző ablakszervizes és redőnyös cégek által Budapesten és országszerte, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak az ajánlatkéréstől az ablakszerelésen át a karbantartásig és beállításig.
Nyílászáró bemutatóterem Budapest

Látogass el hozzánk!

Bemutatótermünk nyitvatartása:
H - P: 09.00 - 16.00
Sz -V: Zárva

Cím: 1172 Budapest, Cinkotai út. 22-26.
Telefonszám: (+36) 70-546-2671

E-mail cím: arnyektherm@gmail.com

Gyors ajánlatkérés ablakcserére

Töltsd ki az alábbi űrlapot!

HÍVÁS MOST!