Műanyag ablak beépítés

A műanyag ablak beépítés egyre népszerűbbé válik, nem véletlenül. Az energiahatékonyság, a tartósság és az esztétikai előnyök mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a műanyag ablakok az otthonok és irodák kedvelt választása legyen. Ebben az útmutatóban bemutatjuk a műanyag ablak beépítésének folyamatát, előnyeit, és néhány fontos tippet a sikeres telepítéshez.

Miért válasszuk a műanyag ablakokat?

A műanyag ablakok számos előnnyel rendelkeznek:

 • Energiahatékonyság: A műanyag ablakok kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bírnak, ami csökkenti a fűtési és hűtési költségeket.
 • Tartósság: Az időjárási viszontagságokkal szembeni ellenállásuk miatt hosszú élettartamúak.
 • Karbantartásmentesség: Nem igényelnek festést vagy lakkozást, egyszerűen tisztán tarthatók.
 • Környezetbarát: Az újrahasznosított műanyagok használata hozzájárul a fenntarthatósághoz.

A műanyag ablak beépítésének lépései

1. A műanyagablak beépítésének előkészületei

A sikeres műanyag ablak beépítés előkészületekkel kezdődik.

 • Mérések: Pontos méreteket kell venni az ablaknyílásról. Ez biztosítja, hogy az új ablak tökéletesen illeszkedjen.
 • Régi ablak eltávolítása: Óvatosan távolítsuk el a régi ablakot, hogy ne sérüljön a fal.
 • Nyílás előkészítése: Tisztítsuk meg az ablaknyílást, távolítsuk el a törmeléket és a port.

2. A műanyag ablak beillesztése

 • Ablakkeret elhelyezése: Helyezzük be az ablakkeretet a nyílásba, és állítsuk be vízszintesen és függőlegesen. Használjunk vízmértéket a pontos beállításhoz.
 • Rögzítés: Az ablakkeretet rögzítsük a falhoz speciális csavarokkal és rögzítőelemekkel.
 • Szigetelés: Használjunk poliuretán habot a keret körüli rések kitöltésére, ami biztosítja a megfelelő szigetelést és stabilitást.

3. Ablakszárnyak és kiegészítők felszerelése

 • Ablakszárnyak: Helyezzük be az ablakszárnyakat a keretbe, és ellenőrizzük, hogy könnyen nyithatók és zárhatók legyenek.
 • Tömítések: Helyezzük fel a tömítéseket az ablak szélére, hogy megakadályozzák a levegő és a víz bejutását.
 • Kiegészítők: Szereljük fel a kilincseket, zárakat és egyéb kiegészítőket.

4. A műanyag ablak beépítés befejezése és ellenőrzése

 • Belső és külső takarólécek: Helyezzük fel a takaróléceket, hogy esztétikailag is tökéletes legyen az ablak beépítése.
 • Ellenőrzés: Vizsgáljuk meg az ablak működését, győződjünk meg róla, hogy minden zár és nyíló mechanizmus megfelelően működik.
 • Tisztítás: Tisztítsuk meg az ablakot és környékét, hogy az új ablak ragyogó legyen.

Tippek a műanyag ablak beépítéséhez

 • Professzionális segítség: Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, érdemes szakember segítségét kérni.
 • Minőségi anyagok: Csak minőségi anyagokat és eszközöket használjunk a beépítés során.
 • Időjárási viszonyok: Kerüljük a szélsőséges időjárási körülményeket a telepítés során, mivel ezek befolyásolhatják a rögzítést és a szigetelést.
Nyílászáró gyártás és telepítés

Miben segíthetünk?

Nyílászáró beépítés, csere

Vállaljuk új műanyag nyílászárók gyártását, szerelését, beépítését. Régi és/vagy elavult nyílászáróit megjavítjuk vagy kicseréljük, korszerűsítjük egy új nyílászáróra. Nyílászáró beszerelésre több év garanciát vállalunk. Kérje díjmentes árajánlatunkat.

Ablakszerelés, ablakjavítás

Egy rosszul záródó ablak igazi bosszúságot okoz, így nem csoda, ha tulajdonosa még laikusként is azonnal nekilát a nyílászáró megjavításának. Ez azonban sokkal bonyolultabb annál, mint hogy házilag megoldhassuk.

Nyílászáró gyártás, szállítás

A gyártás megkezdése a helyszíni felmérést követően történik. Az általunk forgalmazott nyílászárókat a REALTHERM Kft. gyártja és szállítja a telephelyünkre. A megrendelt termékeket saját autónkkal szállítjuk ki megrendelőinknek.

Hol vállalunk műanyag ablak beépítést?

Főként Budapest egész területén vállalunk ablak beépítést.

műanyag ablak beépítés Budapest összes kerület, ablakcsere Gyál, Vecsés, Érd, Budaörs, ablak beépítés Budakeszi, Dunakeszi, ablakos cég Halásztelek, nyílászáró beépítés Törökbálint, Diósd, műanyagablak beépítés Ecser, Maglód, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Gödöllő, Pécel, Kistarcsa, ablakszerelés Szentendre, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Üllő, Fót, Solymár, Felsőpakony, műanyagablak Gyömrő, Péteri, Üröm, Budakalász, Soroksár, Zugló, műanyag ablak beépítés Rózsadomb, Gazdagrét, Zugliget, Kelenföld, Angyalföld, Kispest, Ferencváros, Újpalota, Rákospalota, Újpest, Békásmegyer, Csillaghegy, ablak beépítés Pest, Buda, Óbuda, Hűvösvölgy, Budafok, Albertfalva, Wekerletelep, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota, műanyag ablak beépítés Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerületben, 10. kerületben, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület, I. ker, II. ker, III. kerület, IV. ker, V. VI. VII. kerületben, VIII. ker, IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. kerület, XVIII. ker, XIX. XX. XXI. kerület, XXII. és XXIII. kerületekben

További szolgáltatásaink: árnyékolók, redőny, reluxa, roletta, napellenző, garázskapu

Nem csak nyílászárókkal foglalkozunk!

Fő profilunk a nyílászárók gyártása, beépítése és javítása, de emellett árnyékolástechnikával és garázskapuk kivitelezésével is foglalkozunk! Szúnyogháló készítése egyedileg, roletta, reluxa, műanyag és alumínium redőny gyártása, szakszerű telepítése, szerelése Budapest és Pest megyében.

Garázskapu gyártás, beépítés

A garázskapu gyártás során a modern technológia és magas minőségű anyagok felhasználásával készülnek az egyedi igényekre szabott kapuk. A beépítés szakértői csapat által történik, biztosítva a hosszú távú megbízhatóságot és biztonságot.

Nyílászáró beépítés, ablakcsere

A nyílászáró beépítés és ablakcsere során korszerű, energiatakarékos ablakok kerülnek a régi, elavult nyílászárók helyére, javítva a lakás hőszigetelését és komfortérzetét. A szakemberek precíz munkája biztosítja az ablakok tökéletes illeszkedését és hosszú élettartamát.

Árnyékolástechnika, redőny készítés

A redőnyök, roletták, reluxák és szúnyoghálók egyedi méretre készülnek, hogy tökéletesen illeszkedjenek bármilyen ablakhoz vagy ajtóhoz. Ezek nemcsak a napfény szabályozásában segítenek, hanem javítják a lakás komfortját és védelmet nyújtanak a rovarok ellen is.

Kérj ajánlatot nyílászáró, redőny beépítésre!

A nyílászárók beépítése és cseréje, beleértve a műanyag- és alumínium ablakokat, toló- és emelő-toló ajtókat, garázskapukat, valamint az árnyékolástechnikai megoldásokat, mint a redőnyök és szúnyoghálók, a különböző ablakszervizes és redőnyös cégek által Budapesten és országszerte, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak az ajánlatkéréstől az ablakszerelésen át a karbantartásig és beállításig.
Nyílászáró bemutatóterem Budapest

Látogass el hozzánk!

Bemutatótermünk nyitvatartása:
H - P: 09.00 - 16.00
Sz -V: Zárva

Cím: 1172 Budapest, Cinkotai út. 22-26.
Telefonszám: (+36) 70-546-2671

E-mail cím: arnyektherm@gmail.com

Gyors ajánlatkérés műanyag ablak cserére, redőnyszerelésre

Töltsd ki az alábbi űrlapot!

HÍVÁS MOST!