Szolgáltatásaink

Nyílászáró gyártás és telepítés

Miben segíthetünk?

Nyílászáró beépítés, csere

Vállaljuk új műanyag nyílászárók gyártását, szerelését, beépítését. Régi és/vagy elavult nyílászáróit megjavítjuk vagy kicseréljük, korszerűsítjük egy új nyílászáróra. Nyílászáró beszerelésre több év garanciát vállalunk. Kérje díjmentes árajánlatunkat.

Javítás, beállítás

Egy rosszul záródó ablak igazi bosszúságot okoz, így nem csoda, ha tulajdonosa még laikusként is azonnal nekilát a nyílászáró megjavításának. Ez azonban sokkal bonyolultabb annál, mint hogy házilag megoldhassuk.

Nyílászáró gyártás, szállítás

A gyártás megkezdése a helyszíni felmérést követően történik. Az általunk forgalmazott nyílászárókat a REALTHERM Kft. gyártja és szállítja a telephelyünkre. A megrendelt termékeket saját autónkkal szállítjuk ki megrendelőinknek.

További szolgáltatásaink: árnyékolók, redőny, reluxa, roletta, napellenző, garázskapu

Nem csak nyílászárókkal foglalkozunk!

Fő profilunk a nyílászárók gyártása, beépítése és javítása, de emellett árnyékolástechnikával és garázskapuk kivitelezésével is foglalkozunk! Szúnyogháló készítése egyedileg, roletta, reluxa, műanyag és alumínium redőny gyártása, szakszerű telepítése, szerelése Budapest és Pest megyében.

Garázskapu gyártás, beépítés

A garázskapu gyártás során a modern technológia és magas minőségű anyagok felhasználásával készülnek az egyedi igényekre szabott kapuk. A beépítés szakértői csapat által történik, biztosítva a hosszú távú megbízhatóságot és biztonságot.

Nyílászáró beépítés, ablakcsere

A nyílászáró beépítés és ablakcsere során korszerű, energiatakarékos ablakok kerülnek a régi, elavult nyílászárók helyére, javítva a lakás hőszigetelését és komfortérzetét. A szakemberek precíz munkája biztosítja az ablakok tökéletes illeszkedését és hosszú élettartamát.

Árnyékolástechnika, redőny készítés

A redőnyök, roletták, reluxák és szúnyoghálók egyedi méretre készülnek, hogy tökéletesen illeszkedjenek bármilyen ablakhoz vagy ajtóhoz. Ezek nemcsak a napfény szabályozásában segítenek, hanem javítják a lakás komfortját és védelmet nyújtanak a rovarok ellen is.

Kérj ajánlatot nyílászáró, redőny beépítésre!

A nyílászárók beépítése és cseréje, beleértve a műanyag- és alumínium ablakokat, toló- és emelő-toló ajtókat, garázskapukat, valamint az árnyékolástechnikai megoldásokat, mint a redőnyök és szúnyoghálók, a különböző ablakszervizes és redőnyös cégek által Budapesten és országszerte, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak az ajánlatkéréstől az ablakszerelésen át a karbantartásig és beállításig.
Nyílászáró bemutatóterem Budapest

Látogass el hozzánk!

Bemutatótermünk nyitvatartása:
H - P: 09.00 - 16.00
Sz -V: Zárva

Cím: 1172 Budapest, Cinkotai út. 22-26.
Telefonszám: (+36) 70-546-2671

E-mail cím: arnyektherm@gmail.com

Gyors ajánlatkérés műanyag ablak cserére, redőnyszerelésre

Töltsd ki az alábbi űrlapot!

Szolgáltatási területeink

szúnyogháló készítés Budapest összes kerület, Gyál, Vecsés, Érd, nyílászáró beépítés Budaörs, Budakeszi, Dunakeszi, Halásztelek, Törökbálint, Diósd, Ecser, Maglód, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, szúnyogháló gyártás Gödöllő, Pécel, Kistarcsa, Szentendre, egyedi méretű szúnyogháló Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Üllő, Fót, Solymár, Felsőpakony, Gyömrő, Péteri, Üröm, Budakalász, Soroksár, Zugló, Rózsadomb, Gazdagrét, Zugliget, Kelenföld, Angyalföld, szúnyogháló készítés Kispest, Ferencváros, Újpalota, Rákospalota, Újpest, szúnyogháló javítás Békásmegyer, Csillaghegy, Pest, Buda, Óbuda, Hűvösvölgy, Budafok, Albertfalva, Wekerletelep, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota, Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerületben, 10. kerületben, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület, I. ker, II. ker, III. kerület, IV. ker, V. VI. VII. kerületben, VIII. ker, IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. kerület, XVIII. ker, XIX. XX. XXI. kerület, XXII. és XXIII. kerületekben

HÍVÁS MOST!