Szúnyoghálók

Szúnyoghálók Szúnyoghálóinkat alumínium profilokból készítjük, alapvetően fehér és barna színben elérhetőek. A háló anyaga UV-stabil, füstszürke üvegszövet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és szinte teljesen átlátható. A szúnyoghálók különböző rendeltetés szerint érhetők el:
  1. Fix keretes: A nyílászáróhoz csavarral vagy mágnessel rögzített változat.
  2. Fix peremes, akasztófüllel: Könnyen eltávolítható változat, nem sérül a nyílászáró.
  3. Mobil (rolós): A legpraktikusabb megoldás ablakokra.
  4. Oldalt húzós, Duplatokos oldalt húzós háló ajtó: A működési elve hasonló a mobil változathoz, de vízszintesen mozgatjuk a hálót.
  5. Oldalt tolós háló ajtó: A háló ajtó vízszintesen mozgatható egy rögzített keretben.
  6. Nyíló (zsanéros) háló ajtó: Leginkább bejárati ajtóknál alkalmazzuk, alumínium zsanérokkal rögzítve az ajtó tokjához.
  7. Pliszés háló ajtó: A pliszé rendszerű szúnyoghálók ablakokra és ajtókra egyaránt tökéletes megoldást nyújtanak. A háló harmonikaszerűen oldalirányban mozgatható, összehúzható vagy kinyújtható. Ezt a mozgást egy speciálisan kifejlesztett „U” profilokból összeállított alumínium keret segíti.
Egyedülálló előnye az eddig megszokott mobil hálókkal szemben, hogy nincs mechanikus, forgó alkatrész, ami meghibásodhatna. A rendszer kompakt, így a felszerelése mindenféle nyílászárónál lehetséges. Automatizálás A motoros redőnyök a kényelmet és a biztonságot szolgálják, miközben megszabadítanak a redőnyök kézi kezelésének fáradalmaitól. A betörések elleni védelmet is növelhetik, ha a motoros redőnyöket programozható időkapcsolóval szerelik fel. Ezen lehetőség kihasználásával a lakás lakottnak tűnik, még akkor is, ha senki sincs otthon. A motor a redőnytengelyben található, így külön helyet nem foglal el. A redőnymotor a beépített rádióvevő segítségével kommunikál a távirányítóval. Egyetlen távirányítóval irányíthatóak a redőnymotorok.

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?

Keresd kollégánkat az alábbi telefonszámon, vagy írj nekünk egy üzenetet!

Telefonszám

(+36) 70-546-2671

Ajánlatkérés

Kérd árajánlatunkat!

Bemutatóterem

Látogass el hozzánk!

Bemutatótermünk nyitvatartása:
H - P: 10:00 - 18:00
Sz -V: Zárva

Cím: 1172 Budapest, Cinkotai út 22-26.

Telefonszám: (+36) 70-546-2671

E-mail cím: info@arnyektherm.hu

Ajánlatkérő űrlap

Töltsd ki az alábbi űrlapot!

HÍVÁS MOST!